Wednesday, September 13, 2006

Klusje



Fraaie Freya heeft er de volgende weken een klusje bij. Niet dat haar verkiezingsagenda daardoor in het gedrang hoeft te komen, tenslotte gaat het om een ' akefietje '.
Gisteren raakte bekend dat een rekenfoutje er de oorzaak van is dat bij de begrotingsopmaak een klein miljard euro extra moet gevonden worden. Benieuwd hoe men dat varkentje eventjes gaat wassen ? Geen nood , in creatieve boekhoudopmaak heeft men immers heel wat expertise en desnoods vindt men wel een eenmalige ' privatisering of sale en lease back' operatie, toch?
De verantwoordelijke ( voor de rekenfout ) minister Reynders heeft trouwens al aangekondigd dat ongerustheid voorbarig is , misschien zijn er ook wel onverwachte extra inkomsten die nog bovenkomen, nietwaar?
In 't slechtste geval is er overigens nog altijd het onovertroffen geheim wapen van Belgenland : Volgens mij is het een geldboom ! U gelooft er niet in ? OK, maar kan je ook bewijzen dat dergelijke boom niet bestaat ? Leven wij in het land van het surrealisme of niet ? of was Magritte soms geen Belg ? Zijn schilderij met de fameuze boom is in wintertooi afgebeeld ( rechts ). Links ziet u echter hoe dezelfde boom eruit ziet in bloei ! Nu gij !
Dus , vooral geen paniek !
Laat ons nu eerst ons concentreren op de nakende ' hoogdag' van de democratie , 8 oktober.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home