Saturday, September 02, 2006

Eurabia


Heb jij al een fez en een hoofddoek in uw kast klaarliggen ? Volgens de progressieven zal het zo'n vaart niet lopen. Ik hoop dat ze gelijk hebben, maar vrees dat zij dwalen.
Degenen die zich de moeite getroosten om de Islam iets beter te begrijpen ( aan te bevelen : Davidsfonds- fundamenten van de Islam- prof Urbain Vermeulen ) zullen inzien dat hier niet alleen een godsdienstig, maar tevens een maatschappelijk ( politiek ) bestel wordt omschreven.
Vele dogma's van deze religie staan gewoon haaks op de waardepatronen die zich in het oude Europa sinds de Franse Revolutie ontwikkeld hebben. Met name heeft in de moslimwereld een vergelijkbaar fenomeen als de " verlichting " nog niet plaatsgevonden . De Islam-wereld ( onderwerping ) zit nog verankerd in de middeleeuwse maatschappijvisie waar democratie en vrouwenemancipatie lachertjes zijn.
Erger is dat de Koran de suprematie van de Islam voorop stelt, en een moslim in feite dus in een niet moslim-maatschappij niet kan functioneren. Vroeg of laat is het dus zijn plicht om de Islam-maatschappij overal trachten te vestigen waar hij zelf verblijft.
In ons progressief post-modern Europa hoeft dat zelfs niet meteen met de wapens te gebeuren, het volstaat immers om in te spelen op de zwakheden van ons o zo tolerant " pamperbeleid ".
De moslim heeft al lang door , dat wie zielig doet, royale hulp krijgt toegestoken, ( wie daarentegen correct zijn plicht vervult, moet de helft van zijn verdienste afdokken ).
Om wat meer te krijgen is het voldoende om een beetje boos te worden, zelfs de wet overtreden heeft niet echt dramatische gevolgen ( kansarm-gediscrimineerd- racisten...).
Welnu , voor "slappelingen" ( zoals de westerling ) heeft de rechtgeaarde moslim niet het minste respect. Op "ongelovigen " spuwt hij .
Sinds enkele decennia ondervindt Ali dat deze zwakke plek alsmaar zwakker wordt ( vooral niet politiek-incorrect overkomen, weet je wel ! )
Ali weet ondertussen ook dat democratie ( die hij misprijst - maar waardoor hij wel stemrecht heet gekregen ) gebaseerd is op de macht van het aantal. Hij weet ook dat ons oude continent al decennia een demografische inkrimping vertoont, en dat hij ( aangemoedigd door het " kindergeld" ) weldra een demografische meerderheid kan bewerkstelligen. ( in sommige steden is dat trouwens niet zover meer af )
Inmiddels is de fase van " positieve discriminatie " al in gang gezet, nu nog enkel wachten tot wij ook een " moslimpartij " gedogen, uit machtsgeilheid zal daar dan wel hier en daar een coalitie worden meegevormd om aan de macht te komen en vrolijk tolerant boeren we verder...

Op een morgen zullen we gewekt worden door de " muezin" vanop de minaret in onze straat!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home