Monday, September 11, 2006

Wonderbabe !


Zelden werd er zo schaamteloos omgesprongen met het kiezersbedrog. U dacht toch niet dat de verkiezingsprogramma's de baten voor de kiezer nog langer trachten duidelijk te maken? In het verleden werd de schijn nog hooggehouden door het belang voor de bevolking te onderstrepen, en werd in alle toonaarden de indruk gewekt dat het niet over 'de postjes ' ging. Deze omslachtige ballast is nu overboord gegooid. Het gaat immers niet over de burger, maar neen, het gaat over Patrick in Antwerpen en over Freya in Gent. Vandaar , gedaan met partijvermeldingen of holle slogans. De kiezer moet maar één ding onthouden: PATRICK ! en FREYA !
Freya ambieert nu immers ook het burgemeesterschap van Gent! ( of dacht u dat vice-premier en minister van begroting al een topprestatie was waar men het beste van zichzelf ten bate van het land kan geven ) ? En dat allemaal voor een late twintiger ! A new star is born !

Een land , dat op deze lichtzinnige wijze, top- verantwoordelijkheden in handen legt van iemand die buiten een knap snoetje, geen enkele competentie kan voorleggen, veel te jong is om al de nodige levens-maturiteit te bezitten en nog niets bewezen heeft, is niet ernstig meer bezig en dus gedoemd om de vernieling in te gaan .
Het Guiness-book lonkt, dat wel !

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home