Thursday, December 14, 2006

Paniek




Nep-uitzending van de Rtbf in de picture: Vlaanderen onafhankelijk ! Goede maar misplaatste grap , positief aspect : er zal over gepalaverd worden ( zinnig en vooral onzinnig waarschijnlijk ) maar dat is beter dan het stommelinks weg te drukken , terwijl het op termijn toch onvermijdelijk zal zijn !
Ik ga er verder niet over uitwijden, wegens de tsunami aan commentaren die ten allen kant wel zal loskomen.
Los van het politiek aspect, wordt meteen de totaal onderschatte macht van de media er nog eens mee blootgelegd . Ditmaal met een schokeffect, terwijl met de dagelijks " sluipende' indoctrinatie van links gedachtengoed een nog nefaster effect bereikt wordt zonder dat de publieke opinie er zich bewust van is . Misschien goed dat het debat over de deontologie van media en politiek hierdoor ook eens vernieuwde aandacht krijgt.
Wat mij betreft, ik vind hetgeen nu in Vorst ( vw) gebeurt eigenlijk schrijnerder.
Is het nu te doen om behoud van werk? of wordt hier aangtoond dat het gaat om " afscheidspremies binnen te graaien ". Blijkbaar is deze laatste optie aan de orde, er blijken nu immers al 1900 kandidaten ( i.p.v. 1500 ) te zijn voor vrijwillig vertrek, merkwaardige ontwikkeling !
Nog even en de vakbonden gaan betogen voor het recht op vertrek en om de fabriek te sluiten en afscheidspremies te incasseren.
Hadden wij destijds niet de reputatie van " harde werkers " te zijn ?
Inderdaad, maar dat is een tijdje geleden.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home