Thursday, September 28, 2006

Gratis


0110 nadert met rasse schreden. Ik zal er zeker niet bij zijn . GRATIS concert voor verdraagzaamheid, leuk toch ? Waar hebben we die gratis truuk nog gezien ? Bedoeld wordt uiteraard : op kosten van de belastingsbetaler en tegen het VB . De kiezer van het Vlaams Belang betaalt dus ongevraagd mee om zich door progressief links op grote schaal te laten schofferen. Goed gevonden en bovendien goed getimed! Gratis is natuurlijk al een aanlokkelijk aanbod om toch maar genoeg volk te trekken. ( benieuwd hoeveel overladen bussen met progressieve Hollanders er mee opgetrommeld zijn ? )
Of dat het allemaal nog veel aarde aan de dijk zal brengen betwijfel ik, de kiezer heeft al lang zijn keuze bepaalt en het zal geen namiddagje festivallen zijn dat daar verandering zal in brengen.
Gratis brood en spelen hebben in de geschiedenis al eerder gediend om de bevolking te sussen en men is er zelfs in geslaagd om het Romeinse Rijk daardoor nog een tijdje in stand te houden, ook toen de Germanen zich al geinfiltreerd hadden in het leger, ordehandhaving en overheidpostjes.
Hoe dit " knuffelbeleid " zonder lange termijn visie is afgelopen is echter voldoende bekend: De Romeinse verwencultuur is uiteindelijk ingestort ingevolge dezelfde tactiek ( infiltratie van vreemde culturen, die altijd maar meer en meer eisen op tafel legden) en werd uiteindelijk verdrongen en overgenomen door de Germaanse cultuur.
Ik vrees dat het ditmaal niet anders zal gaan. Maar zolang als het duurt ( en zij hun lucratieve postjes behouden - dat deden de ' vadsige ' Romeinen immers ook ) is er voor de caviaar-linksen natuurlijk geen vuiltje aan de lucht.

Après nous le déluge !

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home