Friday, September 12, 2008

multi-koeltoer


Relaas (uit onverdachte bron) van de thuislandvakantie van een Nederlandse Marokkaan : (http://www.wijblijvenhier.nl/)


Wat hoort hij echter in de islamitische heilstaat ? Is daar toch wel een westerse immigratie op gang gekomen zeker! Geniet mee:


"Een discussie tussen een oom en neef in Marrakech: “Ze vestigen zich in de oude wijken, kopen de oude dure huizen op met hun drugsgeld en ander crimineel geld en jagen ons weg”, "Ze willen allemaal bij elkaar wonen en willen geen Marokkaanse buren"..“Je hebt gelijk. Ze zijn asociaal en verzorgen zich slecht, waarom komen alleen de asociale typen zich hier vestigen of zouden ze allemaal zo zijn?” .ze integreren slecht en leren de taal niet"


Je zou dan denken dat de " vreedzame en tolerante" islamieten hun gasten met open armen ontvangen en de cultuur diversiteit toejuichen , zoals zij dat van ons gewend zijn!
Niet dus !
En zo gaat het nog even door, het gesprek tussen oom en neef: “die gasten drinken veel en respecteren onze cultuur niet”, “Niet alleen onze cultuur, ze respecteren de Marokkaanse wet ook niet! Ze zijn de enigen die nog zonder helm op de motor rijden en ze denken dat ze superieur zijn, ze lappen de wet aan hun laars”... “Het valt op dat het vooral joden zijn die zich Marokko komen vestigen, volgens mij willen ze Marokko koloniseren en judaïseren, ze willen hier hetzelfde conflict als in Palestina creëren”, “wist je dat er geen overheidstoezicht op de joodse scholen is? Wie weer wat ze daar allemaal onderwijzen...” “ga me niet vertellen dat ze Marokko zo een mooi land vinden om te komen wonen, de schoonheid van Marokko heb je toch binnen een maand gezien?…nee, die gasten komen om hun zwart geld wit te wassen en ze hebben een koloniaal plan” “En heb je gehoord van die Franse vrouw die heeft geprobeerd de gebedsoproep van de moskee in haar wijk te laten stoppen? Dat bedoel ik nou..”
Respectvol, dat wel !
Waar hebben we dit nog gehoord ?

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home