Thursday, August 28, 2008

hallo solden


Didier Bellens ( CEO-Belgacom ) krijgt kritiek in de pers. Incompetentie en gebrek aan langetermijn visie ! Aangezien onze politiekers ( hebben die dan lange termijnvisie ?) zich mede belaagd voelen door de publieke opinie ( Belgacom is nog 53% staat ) schieten zij zelf in actie om de politiek benoemde CEO eens op de vinger te tikken. Je zou dan denken: De bittere pil doorbijten, ontslag, ander en beter .

Neen hoor ,zo werkt het niet in dit edel land. Hoe dan wel ?

De beerput moet vooral dicht blijven in het besef dat alle beleidspartijen boter op het hoofd hebben . Men roept het kernkabinet samen en berispt Didier eens ferm, hij mag wel blijven hoor, maar moet beloven dat hij het voortaan beter zal doen en flinker zal werken? Voor die grotere inzet en betere resultaten moet hij dan wel een derde van zijn loon ( ca 2,7 mio euro ) inleveren. ( wellicht compenseert men deze inlevering wel door een of ander boekhoudkundig trukje )
Of dacht u dat de politieke benoemingen afgeschaft waren ?
Over enkele weken is het voorval uit the picture en la Belgique de papa kabbelt nog een tijdje verder onder de leuze " Het komt er niet op aan wat je kent, maar wel , wie je kent "
Wij dobberen dan verder met een " topman in solden ( -30%) " die niet de volle steun heeft van zijn raad van bestuur , niet het volle respect van zijn medewerkers en wiens imago niet onbesproken is! Dit werkt natuurlijk nooit !
Leve de NPC ( nieuwe politieke cultuur ) !!!
Waanzin !


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home