Saturday, January 12, 2008

ooievaar


Op de website http://www.wijblijvenhier.nl/ pleegt Mohammed B. volgend verhaal ( fragment ) : " ...De zesde poging om Europa te veroveren is sinds het jaar dat het Verdrag van Rome werd gesloten ( 1958) , in werking gesteld. Sommige van jullie waaronder ik waren aanwezig bij dat historische moment toen de toenmalige voorzitter en mijn illustere voorganger besloten dat de tijd gekomen was om de zesde poging te wagen en het plan Migratie & Ooievaar in werking te stellen.Het is nog te vroeg om een definitief oordeel te vellen of het plan van onze illustere voorvaderen ons daadwerkelijk de eindzege zal geven. De cijfers die wij binnen krijgen van onze mensen in het veld zijn echter dusdanig dat wij gerust kunnen spreken van een succes in wording. " Aldus de uitspraken van de raad van wijzen in Mekka.

Mohammed stelt in zijn commentaar dat het hier gaat om een flauwe parodie op de samenzwering die de Moslims zouden hebben opgezet om een zesde poging te doen om Europa te onderwerpen. ( Eurabiƫ ) . Niet te vuur en te zwaard , zoals voordien, maar op democratische wijze , tussen de lakens , deze keer.

Ik wou dat het inderdaad over een overtrokken en flauwe theorie ging, maar ik vrees dat het huiveringwekkende realiteit is!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home