Thursday, January 11, 2007

creatief


Belabberd en hilarisch imago in het buitenland ? Inderdaad en helemaal niet verwonderlijk !
In ons mini-landje heeft men warempel er nog een schepje bovenop gedaan. Gisteren is zowaar een afdeling van het leger " in staking " gegaan !
Was dat niet " verboden " ? Placht men dat niet " muiterij " te noemen ? Stond daar ooit niet de " dood met de kogel " op ?
Dan ken je dit wonderlijke land onvoldoende! De 15 de wing van de luchtmacht zorgde er gewoonweg voor dat gisteren geen enkel militair ,noch regeringsvliegtuig kon opstijgen.
Inzet van het conflict: meer loon.
Is hier dan sprake van " militaire ongehoorzaamheid " , worden de actie voerders voor de Krijgsraad gedaagd ?
Bijlange niet, in den Bel"ziek" lost men dat elegantjes op door zich massaal "ziek " te melden ! Daarmee wordt hetzelfde resultaat bereikt en er is toch niets mis mee ?
Simpel toch, en een lucratief precedent voor de vakbonden. ( scheelt immers een hele slok op de borrel in de stakerskas )
That's all folks !

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Gezien er nog steeds geld niet is teruggevonden bij de Marine, bespaard de luchtmacht dan toch een beetje.
Ook gezien er storm op komst is .

11:19 AM  
Blogger stefkens said...

Stakingen bij het leger is van het goede teveel. Kopstukken van de vakbonden die de manschappen in ter plaats rust stellen. Vormt dit geen staatsgevaarlijk precedent ? Straks laten syndicale leiders of politieke partijen het leger marcheren. Het opperste bevel over de strijdmacht ligt uiteindelijk in handen van het staatshoofd,inse de democratisch gekozen regering. Zoniet dringend van de hand doen, de soldaatjes met hun gevaarlijk speelgoed ! Benieuwd of er veel duurbetaalde volksvertegenwoordigers op gepaste (straf)maatregelen durven aandringen!

11:11 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home