Wednesday, February 07, 2007

Netto


Je hebt een " Westers uitzicht " , je houdt niet bepaald van " stresserend " werk, je bent eerder een " sedentair " type en houdt niet van lange werkdagen, je wenst de helft van je inkomen niet opgeslorpt te zien door de gulzige " staatsmoloch " ? Dan is het van belang dat je een correcte beroepskeuze maakt.
Een zeer lucratieve activiteit is dan te vinden in onze hoofdstad. ( Zo blijkt uit een studie van de KU-Brussel ). Met name is " part -time bedelen " dan zeker niet te versmaden.
Verdienste? Gemiddeld 900 €/ maand ( je moet dan wel 5 ( vijf) uur /dag " werken ").
Niet zo aanlokkelijk zeg je ? Bedenk wel dat het hier gaat over NETTO bedragen, die je voorzeker kan aanvullen met een of andere vorm van OCMW-steun, hetzij leefloon, hetzij werkloosheidsuitkering. Reken je nog mee ? Reken het ook eens om per uur !
Een comfortabel plekje uitkiezen is eigenlijk al wat je hoeft te doen want de startinvestering is verder te verwaarlozen.
nota : om alle misverstanden te vermijden: niet Westers uitzienden worden evenzeer tot deze vakgroep toegelaten, uit voormelde studie blijkt evenwel ( waarom ,wordt er niet bij vermeld ) dat het maandelijks inkomen hier lager uitvalt.
PS: alle respect voor de echte " behoeftigen" )

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home