Wednesday, November 28, 2007

forum

Je houdt het amper voor mogelijk, toch is het waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg.

Surf naar http://www.minderhedenforum.be/ en krijg een indruk van de massale subsidiestroom die wij ophoesten voor het " allochtoon middenveld " ten dienste te zijn .

Lees even mee:
"meer dan 700 verenigingen
Op dit moment heeft het Minderhedenforum 15 leden ( vzw's). Deze federaties overkoepelen verschillende verenigingen, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. De leden van het Minderhedenforum vertegenwoordigen samen meer dan 700 verenigingen "

U leest het goed, meer dan 700 groupuscules die gesubsidieerd worden om op een of andere manier hun zegje te hebben over hot items zoals daar zijn: inburgeringsagentschap, problematiek van het allochtone middenveld, sociale tolkendiensten, diversiteitsmanagers, straathoekwerkers, impulsfonds voor migrantenbeleid, vreemdelingenrecht en onthaalfaciliteiten, platformen allerhande, ethisch discours, commissie waarden en normen, gelijke kansen, onderwijs, discriminatie op de arbeidsvloer, recht op eigenheid, allochtone jeugdwerking, holebi's van allochtone afkomst..., en geregeld vinden zij nog wel nieuwe knelpunten om hun bestaansreden veilig te stellen.

Het nieuwe linkse stokpaardje is nu immers: INTERCULTURALISEREN en DIVERSITEITSBELEID ! Klinkt niet slecht!
Integreren ? Deze term is zo goed als afgevoerd.
Leuke bezigheidstherapie voor sommigen, dat wel !

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home