Monday, February 19, 2007

Betrapt


All Gore heeft een lucratieve bijverdienste ontdekt. "An inconvenient truth " is een kassucces en wordt door de linkse lobby wereldwijd gepromoot! De opwarming van de aarde door toedoen van de mens ! CO2 -uitstoot, stijging van de zeespiegel...Wetenschappelijk gefundeerd ? Misschien, maar zeker niet algemeen geaccepteerd als vaststaand feit, zowel de believers als de non-believers halen doorslaggevende argumenten ten berde.

Mij doet het denken aan de doemdenkerij over de " zure regen" in de jaren zeventig, weet je nog , giftige regen die tot massale boomsterfte leidde. Niemand spreekt er nog over. Zo ook het waanidee dat ons voedsel ongezonder zou zijn dan vroeger. Nochtans is de gemiddelde levensduur de laatste decennia spectaculair gestegen. De voorraad aardolie zou uitgeput zijn tegen 2000 ....

Nu fixeren wij ons dus op het " broeikaseffect " . Gore All heeft begrepen dat hier munt uit te slaan valt en toert met zijn onheilsboodschap de continenten af. Wist u ook dat hij dit doet met een " privé jet " ? ( van vervuiling gesproken...)

Bovendien werd hij door een fotograaf betrapt terwijl hij in zijn vrije tijd hoogst persoonlijk de aarde verder tracht op te warmen. Foei !


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home