Saturday, May 05, 2007

non profit


Dacht u dat de overheid niet efficiënt kon werken ? Lees even mee, en kom tot andere gedachten. ( gva 5-6 mei regio Mechelen ) :
"...Jaren geleden opperde toemalig welzijnsschepen Ali Salmi, ( niet te verwarren met Sa Lami ) om werk te maken van een wijkgezondheidscentrum. ( medische zorgen voor sociaal kwetsbare groepen ) . Onder impuls van de vzw Keeting en LOGO ( lokaal gezondheidsoverleg ) werd een werkgroep opgericht...uiteindelijk mondde dit uit in ...de oprichting van een nieuwe vzw Wel en Wee...nadat een coördinator werd aangesteld werd de zoektocht naar een pand ingesteld...dat sinds 15 maart operationeel is. De voorzitster van vzw Wel en wee : " we zijn al goed ingelopen. er zijn al zo'n vijftig ( 50 ) Mechelaars voor doktersadvies ( voor een prikje ) langsgeweest"

Als dat geen succesverhaal is ? Is dat geen renderend resultaat? Jaren geleden pas gestart en nu al een nieuwe werkgroep, een nieuwe vzw, een nieuwe coördinator, een nieuwe voorzitster, een nieuw pand , en niet te vergeten een nieuwe " huisarts, een kinesist en een verpleegkundige" die paraat staan. En daarbij als kers op de taart : Sinds 15 maart al 50 patiënten !!! ( = meer dan 1 per dag ! ) ontvangen.
Voorwaar een lucratieve prestatie van formaat ! Bravo !

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home